Content Finder

Saopštenja za javnost

PONOSNO SLAVIMO 10 GODINA POSLOVANJA

07.09.2018

Ponosno se od samog početka vodimo poslovnom filozofijom održivog Poslovanja sa svrhom. Ono što je dobro smo tokom deset godina poslovanja nadogradili i razvili kroz implementaciju visokih globalnih standarda, ulaganja u nove procese i biznis modele, investiranja i davanja podsticaja lokalnoj privredi i u Srbiji i u Bosni i Hercegovini i građenja omiljenih brendova potrošača širom regiona. Slavimo prvih deset godina poslovanja kompanije PepsiCo na tržištima Zapadnog Balkana, ali ih vidimo kao početak dugoročne posvećenosti domaćem tržištu i lokalnoj zajednici“ ističe Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana.

Marbo Product, ponosno već 10 godina dio multinacionalne kompanije PepsiCo., Tokom proteklih godina, PepsiCo se na tržištima Zapadnog Balkana izdvojio kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica, ostvareni su značajni uspjesi koji ilustruju poslovnu viziju, kvalitet i posvećenost tima.  PepsiCo je investirao u proizvodnju - nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, razvoj zaposlenih i dodatno unapređenje uslova rada, kao i platforme za zaštitu životne sredine.

PepsiCo-10-Years-Infographic