Ponosni smo na naše brendove!

Pokaži fudbalsku strast!

Brend Chipsy je zvezda Marbo portfolia, rođen je davne 1995. godine. Sve je počelo od Chipsy Classic verzije, a zatim su mu se pridružili i Rebrasti, Pizza, Chili, Hot i Tzatziki. Od 1997. godine deo Chipsy porodice su i Chipsy štapići, a od 2014. godine potrošači uživaju i u Domaćinskom, deblje rezanom Chipsy-u i Chipsy Maxx-u. 

Rado se sećamo kampanja „Koji je tvoj Chipsy ukus“ iz 2011. godine ili Domaćinskog duela u okviru kampanje „Dedina Sorta ili Babino zlato“, do kampanje „Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“ koji provereno stavlja osmehe širom Zapadnog Balkana. Naši potrošači uživaju u Chipsy epizodama i glavnim junacima Lajonel Mesiju i Sergeju Trifunoviću koji im zabavu čine još uzbudljivijom i zabavnijom. I ne zaboravite osmeh!

Maximalna zabava sa novim oblicima i ukusima!

Clipsy nam pruža širok spektar zabave za svakog člana porodice, stiže sa brendom Clipsy lansiranim 2002. godine. Kroz različite oblike i vrste flipsa, mikseva i kokica, Clipsy poručuje „Grickaj i zabavi se“ i donosi brojna iznenađenja vernim potrošačima. Do sada su Clipsy fanove zabavljali minionsi, družina iz Ledenog doba i emoji stikeri.

Sa nestrpljenjem očekujemo nova iznenađenja i ne zaboravite da podelite kesicu Clipsy-a sa sestrom, drugom, mamom ili dekom, jer zabava je lepša kada nas je više!


Samo izvolite!

Nežnost stiže uz Pardon, brend je lansiran 2003. godine. Obraćajući se pre svega damama, Pardon je kvalitetna grickalica čiji opus čine slani i punjeni štapići, slane perece, ribice i ribice sa susamom, kao i krompirov kreker u dve verzije – slani i sa sirom.

„Pardon. Samo Izvolite“ već je čuveni slogan, a njegova novija verzija je savršen podsetnik da je uvek „Pravo vreme za Pardon“.

Grickaj i navijaj!

GUD je od 2006. godine pokrenuo mnoga dobra druženja. Prženi GUD kikiriki, ali i pečeni i marinirani, pistaći, blanširani badem, indijski orah i mix, u praktičnim pakovanjima, predstavljaju savršene grickalice za svaku priliku. Kompanija Marbo Product sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine. „Grickaj i navijaj“ poruka je brenda GUD i srpskih navijača  koji daju vetar u leđa srpskoj reprezentaciji bodreći je i navijajući punim srcem!

Čestitamo srpskim reprezentativcima na osvojenoj medalji! Vi ste naši GUD momci!

Back to top